DCMR Milieudienst Rijnmond
< Terug naar lijst

Senior adviseur omgevingsgeluid

Solliciteren

Wil jij je kennis van en ervaring met omgevingsgeluid vergroten en als breed inzetbare of juist specialistische adviseur bijdragen aan de kwaliteit van de omgeving? Dan is dit jouw nieuwe functie!

Dit is jouw uitdaging

Industrielawaai, bouwlawaai, luchtvaart gerelateerd geluid en ruimtelijke ordening: een niet-uitputtende opsomming van de vele ontwikkelingen die invloed hebben op het thema geluid en op de manier waarop we werken aan de gezondheid en veiligheid in het Rijnmondgebied. Ontwikkelingen waar jij je mee bezig houdt en waarbij geluidbeleving een belangrijke rol speelt. 

Als senior adviseur heb je uitgebreide kennis van normen, complexe akoestische onderzoeken, situaties en regelgeving. Deze kennis vormt de basis voor jouw onderbouwde adviezen aan vergunningverleners, handhavers of aan gemeentelijke, provinciale of andere instanties. Met je externe oriëntatie verbind je niet alleen deze partijen aan het thema, maar heb je ook een goed ontwikkeld politiek-bestuurlijke sensitiviteit.

Dit maakt deze job leuk

  • Je draait je hand niet om voor het meeschrijven aan een meet- of geluidsvisie en zo nu en dan voer je zelf een complexe meting uit;.
  • Je hebt een belangrijke signalerende rol om de ontwikkelingen in jouw vakgebied bij te houden. Wat gebeurt er, moeten we er iets mee en zo ja, wat en hoe;
  • Een interessante en leerzame functie waar je gezamenlijk met de specialisten op het gebied van veiligheid, lucht, energie, bodem en geluid, keer op keer de juiste afweging weet te maken tussen verschillende (en soms lastig verenigbare) belangen.
  • Het inzetten van je kennis binnen een veelvormig bestuurlijk speelveld, je competenties verbreden en een concrete bijdrage leveren aan de kwaliteit van de omgeving;
  • Een unieke kans om je ervaring met omgevingsgeluid aan te vullen met nieuwe vaardigheden en jezelf verder te ontwikkelen tot een breed inzetbare adviseur.

Dit is wat jij daarvoor terugkrijgt

  • Een salaris van maximaal € 5.827,12 (schaal 11) bruto per maand (bij een 36-urige werkweek);
  • Flexibiliteit in werktijden en waar je werkt;
  • Een individueel keuzebudget van ruim 22%, naar eigen inzicht te besteden;
  • CAO provincies met ruime vergoedingen voor thuiswerken, sport en vitaliteit;
  • 100% reiskostenvergoeding als je met het openbaar vervoer reist naar ons kantoor naast station Schiedam. Overigens krijg je ook een vergoeding als je op de fiets of lopend komt;
  • Uitzicht op een vast dienstverband na 1 jaar;
  • Een persoonlijk ontwikkelingsbudget van €6.000,- per vijf jaar, naar eigen wens in te zetten;
  • Een prima pensioen bij het ABP.

Dit is wie jij bent

Jij vindt geluid en alles daaromheen fascinerend en bent daarin gespecialiseerd. Daarbij heb je een nieuwsgierig en weetgierig karakter. Je hebt een resultaatgerichte instelling en bent in staat om in oplossingen te denken. Als je daarbij van de gebaande paden af moet wijken dan doe je dat. En met je goede communicatieve vaardigheden weet je iedereen nog mee te krijgen ook.

Wat je in elk geval hebt:

  • Een afgeronde hbo-opleiding in een technische richting;
  • De post hbo-opleiding Hogere Akoestiek of de bereidheid deze te halen;
  • Enkele jaren relevante werkervaring, bijvoorbeeld bij een gemeente of ingenieursbureau.

Mocht je interesse op andere geluidsgebieden liggen dan nodigen we je ook uit om te reageren, we hebben vast een passende functie voor je.

Meer weten?

Bel dan met onze teammanagers Mauring Lindenburg, op nummer 010 - 246 8445 of Gemma Rorai op nummer 010-246 8518.

Meer weten over de procedure? Bel of app dan met Joëlle van Buuren, Adviseur Werving en Selectie, op telefoonnummer 06-11522958. Je kunt ook altijd mailen naar recruitment@dcmr.nl.

Wil je meteen solliciteren? Klik dan op de onderstaande knop!

Vacature delen op:
Referentienummer:
2024-387
Startdatum:
26-08-2024
Sluitingsdatum:
29-09-2024
Locatie:
Schiedam
Contactpersonen:
Gemma Rorai
mobiel: +31 0652397164
Mauring Lindenburg
tel.: +31 010-2468445
Recruitment
Bedrijfspagina:
http://www.dcmr.nl
Terug naar boven