DCMR Milieudienst Rijnmond Reguleren
< Terug naar lijst

Junior Projectleider Omgevingsvergunningen

Solliciteren

Voor de unit Reguleren van de afdeling Reguleren, Advies en Omgeving zoeken wij een Junior Projectleider Omgevingsvergunningen (32 - 36 uur per week)

Dit is wat we je bieden

Om te beginnen je salaris: tot maximaal €4.004,- bruto per maand op basis van 36 uur per week, afhankelijk van je ervaring en opleiding.

  • Uitzicht op een vast dienstverband na 1 jaar of de mogelijkheid je vaste dienstverband mee te nemen;
  • Flexibele werktijden en hybride werken (deels thuis, deels kantoor);
  • Een uitdagende en zelfstandige functie binnen een unit met gemotiveerde en professionele collega’s;
  • Een informele sfeer met sociale en gedreven collega’s die samen- en projectmatig werken hoog in het vaandel hebben;
  • Een individueel keuzebudget van minstens 20% dat je opneemt wanneer het jou uitkomt (bijvoorbeeld vakantiegeld en 13e maand);
  • Een persoonlijk ontwikkelingsbudget van € 5000,- per vijf jaar, waarvan je zelf de inzet bepaalt;
  • Een goed geregeld pensioen bij het ABP.

Hoe ziet de functie er uit?

Samen met circa 75 enthousiaste en professionele collega’s van de unit Reguleren werk je binnen één van de vijf teams aan het opstellen van milieuvergunningen in het kader van de Wet milieubeheer en de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, voor een breed scala van bedrijven. Denk hierbij aan bedrijven uit de branches, voedingsmiddelen, afval, agrarisch, natte bulk, raffinage, op- en overslag gevaarlijke stoffen, horeca en ook vuurwerk. Bij het opstellen van de milieuvergunning houd je je onder andere bezig met vraagstukken als veiligheid en duurzaamheid.

Het is een pré als je al kennis hebt van bijvoorbeeld het Activiteitenbesluit en ervaring hebt opgebouwd in het opstellen van (maatwerk)beschikkingen, maar dit is absoluut niet noodzakelijk. Wij bieden je de mogelijkheid om te groeien binnen de functie als junior projectleider omgevingsvergunningen en zelfs door te groeien naar een breder inzetbare projectleider, die op termijn zelf de complexere dossiers oppakt. Jouw kennis en ervaring bepalen op welke procedures we jou inzetten.

Als projectleider omgevingsvergunningen ben je de spin in het web. Jij zorgt ervoor dat het vergunningenproces zo snel en goed mogelijk verloopt. Je zorgt ervoor dat de interne- en externe adviseurs jou tijdig van adviezen voorzien, zodat jij hiermee een kwalitatief goede vergunning kan maken.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een collega die beschikt over een HBO-  werk- en denkniveau. Je beschikt over een afgeronde HBO- of WO-opleiding chemische technologie, milieutechnologie, chemie, werktuigbouwkunde, milieukunde of een agrarische opleiding.

Klinkt dit als je droombaan? Dan nodigen we je zeker uit om te solliciteren!

Je bent een professional, communicatief sterk, beschikt over leiderschapscapaciteit, gericht op kwaliteit zonder daar in door te schieten en je bent flexibel. Aan de doelstelling van DCMR, verbeteren van de milieukwaliteit en veiligheid in het Rijnmondgebied, draag je efficiënt en taakgericht bij. Verder neem je initiatief, hebt overwicht en beschikt over kennis van wet- en regelgeving op milieugebied.

Je beschikt over rijbewijs B. De eerste periode word je gekoppeld aan een mentor om je snel op vlieghoogte te brengen.

Meer informatie of solliciteren?

Voor meer informatie over deze functie kun je terecht bij teammanager Marcel Meerkerk (06 3166 2248) of Pascal van der Bend (06-52397154).

Wil je informatie over de sollicitatieprocedure, bel dan met Mark van Doorm (06-15886595) of stuur een mail naar recruitment@dcmr.nl.

Of wil je meteen solliciteren? Klik dan op de onderstaande knop!

 

Vacature delen op:
Referentienummer:
2022-200
Startdatum:
07-11-2022
Sluitingsdatum:
31-12-2022
Locatie:
Schiedam
Contactpersonen:
Marcel Meerkerk
tel.: +31 0102468197
Company homepage:
http://www.dcmr.nl
Terug naar boven